The Biscuit Barrel

Silliness, or a deep metaphor for modern angst?

Am vazut fata diavolului

with 4 comments

Ascuns cum e, ca doar as ii e obiceiul, prima data am dat de el acu multi ani de zile, pritr-o toamna zgribulita de frig. Ploua in ziua aia si am mers pana in Marasti la cumparaturi. In magazin l-am cunoscut. Il chema Nexus, a decis propria-mi constiinta, pentru ca asemenea fiinte doar sugereaza, nu fac propriile decizii, sunt acolo ca sa extinda posibilitatile si vointa altor fiinte. II negru, asa a fost totdeauna dar a devenit curand prafuit. Cica era perftect dar lucrurile de genul asta niciodata nu sunt. Am fost cu el acasa si l-am instalat intr-o ora, dar mi-am dat seama ca imi lipsea cablul de alimentare, cu care nu venea. A trebuit sa astept pana a 2-a zii ca sa vad cum merge. Am asteptat.

A 2-a zii l-am pornit prima data si a mers, i was excited about it. Era primul meu computer si avea si un nume, the future was ahead of me si il puteam vedea in toata gloria lui, in 17 inch diagonala si culori in 32 de biti. In sfarsit putem sa ma joc ce vroiam, si chair si daca trebuia sa il impart cu fratele meu tot era bine pentru a exista. Mhm. Peste vreo saptamana si ceva it broke. Nu neaparat broke dar nu mai mergea dvd writer-ul. Asta este, incercam sa fix it, si daca nu merge am zis ca il ducem inapoi la ultra pro. Funny story about this: La ultra pro a mers, in magazin, cu aeleasi CD-uri ca si acasa, ca nu cumva sa fie zgariate sau stricate ele. L-am dus acasa si pentru o vreme a mers. Dupa aceea a inceput sa aca la fel. I-am schimbatwindows-ul. Singur si pentru prima data inviata mea, afost o experienta infricosatoare pentru ca imi inchipuiam nu stiu cate variante de probleme. Ca se strica, ca pierd toata informatia, etc. Am aflat atunci ca orice om care nu isischibma singur windows-ul ori are un computer posedat si stie el bine de ce nu se incumeta sau e prost (alternativa la prostie este desigur ca ii e lene sau ca poate nu e defapt compatibil cu tehnologia). Am schimbat windows-ul and for a time it was good.

4 years later. Are jumatate din matze schimbate cu altele mai noi si, poate-poate mai ascultatoare. Last time, cand a suferit si operatia nu m-am descurcat singur si am primit ajutor de la lavinia. A mers, it was cool and for a time it was good

Asa acuma stau pe un laptop mic langa un comp mare,, prafuit si negru. Comp-ul e aprins si merge, dar probabil mere doar ca sa imi faca in ciuda, merge pe 7 ca un bou orb si schilod. Pe 7 carari si al naibi de incet. Nu merge netul pentru ca nu isi da seama ce IP are, in ciuda faptului ca fratele lui mai mic si mai alb (probabil nu au aceeasi parinti) se descurca de minune, chiar si daca are hard de 4 giga. Ce fail. Ce diabolic. Ce misel. Nu e tocmai urat misel a e plin de praf, dar if it would be ar fi curat misel. Mi se pare aproape hilar, dar nu il schimb din lipsa de bani, poate i’ll make it work, poate ii schimb iar windows-ul si jumatate din matze ar tot aici sta, partial din lipsa de bani si partial din nostalgie. Daca tot ai asa un drac in fata nu il arunci, incercisa il dresezi. Altfel nu e deloc distrativ. Probabil si de data asta tot la lavinia ajung cu el ca it looks bleak. Dar de fapt asa e distractiv.

Written by CyberFaust

martie 16, 2009 la 9:14 pm

Publicat în Random ramblings

Tagged with

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Da dude… Lavi’s the savior! Worship her.

  tezeu

  martie 18, 2009 at 4:46 am

 2. Nu.

  cyberfaust

  martie 18, 2009 at 8:45 am

 3. You should… and she’s a girl!!!

  tezeu

  martie 18, 2009 at 1:38 pm

 4. Lavi e fata, tezeuu e chel, cyber ii confuz. Toti isfrustrati si nimic nu e nou sub soare. 🙂

  cyberfaust

  martie 18, 2009 at 6:15 pm


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: