The Biscuit Barrel

Silliness, or a deep metaphor for modern angst?

PRofesional rant

leave a comment »

Sa-mi bag splina in nevastuicile vietii.  Cata lipsa de seriozitate si profesionalism. Curat misel. Iaca aci o parabola despre de ce lumea e naspa si lipsita de respect si alte chestii elementare care io personal le consider necesare in societate. Daca nu respect macar frica. Daca nu frica macar ura. Iubire si severitate, nu dragoste si moleciune. Cum zicea profesorul meu de istorie din clasa a 9-a inainte sa ne dea 1 in catalog.

Iaca asa ca cica is fotograf, nu zic io ca is mare artist in viata ca is foarte departe de asa ceva dar imi place sa cred ca sunt pe drumul spre bucata aia de artistenie (daca nu exista cuvantul naspa pentru el). Iaca ase ca fac chestii, care cum va sa zica, fac poze pentru chestii ca chestii nu stiu sa fac. In legatura cu aia sunt incompetent dar cum majoritatea oamenilor nu pot sa faca chestii nu ma simt foarte frustrat de asta. Oricum, sa nu deviez mult. Ideea e ca fac poze, pe la evenimente, pe la concerte, daca sunt platit super daca nu e posibil sa do it anyway for a piece of cake, un suc sau macar putin respect, un te rog si un multumesc la sfarsit cand termin chestia si le pica falca cand vad cat de faine sunt pozele (asta mai rar).

Deci, review: CAKE. Seriously, o felie de torn de multumesc si iti fac tot festivalul de 4 zile de la munte cu 1433 de formatii si 16 curve care danseaza pe bat 53 de ore continuu in slow motion real. Asta, daca stii cum sa ma iei si te porti cu mine ca un om. Pentru ca la o adica poate ma distrez si io pe acolo si tot asa. Problema e cand  oamenii considera fotograful un fel de curva ieftina care trebuie sa se puna in genunchi si sa se milogeasca sa suck your FUCKING DICK. FUCK YOU YOU LITTLE TURDS. I WILL FUCK YOUR MOTHERS IN THE KNIFE WOUNDS I SHALL INFLICT ON THEIR BRAINS.

Dar din nou, deviez. „Ideea e ca”, dupa vorba lui Alex, nu strica sa arati oamenilor un pic de respect pentru ca that will surprise you. In schimb, sa oferi la 2 fotografi suma de 50 de lei sa o imparta intre ei pentru munca de 2 zile e putin insultator. People really aren’t that cheap of hookers. Ideea e ca daca zicea ceva de genul „you get cate o felie de tori si bere in fiecare din cele 2 zile”  rezultau cateva chestii:

1. In primul rand, pentru ei, ieseau fotografii din barlogul lor de ura mentru omenire unde stau si arunca cu rahat in trecatori (din iubire). Si le faceau poze la chestie, pentru ca it would have been fun.

1. AIci vine problema: tort plus bere egal diaree. Dar cat timp au closet curat aprovizionat cu hartie igienica tot iesea ok.

Lectia zilei: Sa tratezi oamenii cu respect pentru ca daca nu s-ar putea sa te trezesti cu familia omorata, masina incendiata si hamsterul plangand in borcan pentru ca a fost eviscerat si lasat sa moara incet.

Desigur, alternativa mai clasica ar fi ca te trezesti fara fotograf bun  ,pentru ca i-ai tratat urat si nu mai vor sa lucreze cu tine.

Written by CyberFaust

martie 5, 2009 la 8:55 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: