The Biscuit Barrel

Silliness, or a deep metaphor for modern angst?

Blogul de an nou cu petrecere si prieteni si alte chestii, part 1

leave a comment »

amza-gabriel-5995

In ziua de 30 dimineata io m-am trezit devreme. M-am catarat in haine si am scos din frigider piciorul stang spate al unui mistret destul de frustrat datorita decesului personal. Cu hotarare si putin somn in ochi am confruntat frigul traumatizant de afara (pentru ca barbatii nu poarta de-alea…cum le zice, de le pui pe cap cand ii frig?) Ajunsei la lavinia si dormea in masina asteptand sa se incalzeasca. M-am suit si am zburdat peste Timisoara poleita pana la gara unde am coborat din frantuzism si am mers sa asteptam calatorii care mi-or distrus somnul la 3 noaptea cu un mesaj despre cat sunt io de emo. Ii asteptam noi pe peron, zi de iarna pana-n 30 de minute later si aflam ca, in stilul clasic si cum au facut si pana atunci de fiecare goddamn da, or plecat pe altundeva si isi beau cafeaua fara sa zica un cuvant.

Caciuli, asa le zice, caciuli!

Hugs intre fete si cu fete, a nice handshake cu tibi si inapoi in frantuzismul parcat ilegal (din ce stiu io, poate nu stiu io bine ca nu conduc) si inapoi la lavinia. Acu, io m-am ofticat ca io nu m-as fi trezit asa devreme doar ca sa le zic ceau si somn usor si am mers destul de iritat acasa sa dorm, numa de`al dracului cat mai mult cu putinta. Dormind nefericirea mi-a trecut repede si yay. Later that same day ne-am intalnit si nu mai stiu ce am facut in ziua aia ca i can’t remember dar in orice caz ne-am distrat.

M-am intalnit cu tibi pe drum si am pornit intr-un quest sa ii gasim caciula. Pana la urma a primit caciula mea, a fost sa isi scoata niste bani si am mers la lavinia. Locul miroase a matza, ori de la proprietareasa ori de la matza ei. Am facut cumparaturi voiosi prin nu mai stiu ce super/hyper/metro-market-uri de prin oras si am luat tot felul de porcarii pe care le consideram necesare. Inclusiv twister.

Observatie interesanta: In selgros hainele de femei is mult mai cul decat alte de parbati, care sunt tare naspa si tare urate. dar aia poate in alt blog. Am gasit otet balsamic dar nu Cheddar de care speram sa gasesc, pana la urma veti vedea mai incolo ca nu era tare relevanta ca am mancat pana la urma sammichez-uri.

amza-gabriel-6004Ajunsi repede acasa mai saraci in bani dar mai bogati in mancare (si tibi cu un cartus de tigari) iaca deschidem noi twister-ul sa vedem cu ce se mananca. In acest moment un urlet oribil a suierat prin capera de parca 1000 de suflete au murit de-odata. Dupa putina investigatie am vazut ca sursa lui era Lavinia care era putin suparata si trista ca am dat atatia bani pe o bucata de carton si pe o bucata de plasa cand puteam sa mergem in practiker si sa facem noi un twister cu vreo 10 lei. Dar asta se intampla cand ai 2 oameni de profil uman, un preot si un inginer frustrat ca nu a dat la turism.

In seara aia mult ne-am mai distrat cu acea bucata de plastic. Lucru care poate fi atestat de catre imaginea alaturata.

In seara aia am vorbit mult si ne-am distrat mult. Am jucat carti si am mai vorbit si ne-am mai distrat. Dar fara pedepse ca cyber e nebun si poate ne pune sa mancam pisica sau cine mai stie ce naiba. There was no fear or loathing and hardly any liquer pentru ca nimeni nu avea chef. Era ca o amintire din copilaria in care inca mai traiesc, o imagine pe care o tot revad o data la cateva luni si probabil one of the nicest things i shall ever recall of my young years cand voi fi batran.

End of part 1.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: