The Biscuit Barrel

Silliness, or a deep metaphor for modern angst?

Things to be heard

leave a comment »

0345379063displayPentru ca aia inseamna pana la urma „Legend”: things to be heard. It comes from latin, see. Intamplator blogul asta e despre doua chestii similare ca poveste dar destul de diferite. Prima si cea mai importanta despre cartea „Legend” scrisa de catre David Gemmel in anul Domnului 1984. O carte care a fost prima din ceea ce se cheama „The Drenai Saga”.

Cartea spune povestea aparatorilor fortaretei Dros Delnoch. 10.000 de oameni versus o forta invadatoare de 500.000 ( o poveste deja rasuflata dar nu cred ca e irelevanta). Cartea este vasically a pretty good fantasy novel about the heroes taht were born there and the heroes that died there. O carte destul de buna despre conditia umana care pentru mine a fost stricata de starsit. Care personal mie nu mi-a placut. Dar for the sake of argument io totusi zic ca este o carte destul de buna care merita citita if you are into fantasy. Eu am citit 330 de pagini in 3 zile, not a great fear but a good book.

tales_of_ithiria_album_artPartea a 2-a a blogului e despre ca similar. Nout album Haggard la care chair am fost la concert departe departe in Cluj (care incepe sa fie mult prea asemanator bucurestiului for comfort). ALbumul este fain dar concertul was found lacking. Mie imi plac mai mult chestiile medievale decat chestiile metal din muzica celor de la Haggard si le-au cam neglijat. Desigur publicul a fost inebunit mostly pentru ca ei au venit pentru metal cu influente medievale nu ca sa auda „In des Kvnigs Hallen” si altele care imi plac mie. Astea, deisgur au fsot compelt neglijate aproape si nici macar nu am apucat sa aud „La Terra Santa” care e semi-metal so what the fuck.

Nu prea pot zice ca concertul a fost un fail petnru ca a fost un cocnert super cu o formatite super si care a iesit super. Pot sa spun ca a fost o dezamagire personala dar aia se va rezolva cand voi vedea urmatorul festival de muzica medievala de la timisoara.

Ala de anul asta kicked ass.

De ce sutn astea doua intr-un singur post?

Pai, chestia e ca se potrivesc de minune impreuna, Legend si Tales of Ithiria asa ca pe cat posibil recomand cititorilor cei putini care se uita pe aici sa incerce sa le combine daca au ocazia.

Sunt ca si sucul de mere si morcovi (juiced freshly mind you) adica really really good together.

Written by CyberFaust

noiembrie 25, 2008 la 10:18 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: