The Biscuit Barrel

Silliness, or a deep metaphor for modern angst?

Teh Iron Man

with 2 comments

TAM

TAMTAMTAM

TAMTAMTAM

DAWAMAWAMAWAWAWAM

DAM

DAMDAMDAM

DAMDAMDAM

DAWAMAWAMAWAWAWAM

BACK IN BLACK

SI asa incepe Iron Man, sau foarte inspirat tradus, Omul de Otel….stiti voi, man of steel…..superman. 😀

Ma rog, exista un motiv pentru care am tinut sa incerc sa reproduc inceputul de la Back in Black de la AC/DC, cantecul care i-a relansat dupa ce le-a murit solistul.

Iron man este unul dintre cele mai bune filme cu supereroi de pana acuma. Intrecut doar de Batman Begind, dar si acolo e probabil sa fiu sibiectiv…ca i’m a Batman kind of guy. Urmeaza spoilere.Deci, in primul rand trebuie sa felicit MARVEL pentru ca au hotarat sa fie mai active cand vine vorba despre filmele cu spersonajele lor. Da man, probabil dupa hulk s-au saturat sa le poceasca lumea eroii. Si asa a iesit Iron Man, mosit de MARVEL si de PARAMOUNT si cu Robert Downey Jr. in rolul principal, as Tony Stark, the Iron Man un film incredibil de bun, cu un pas sustinut sicu actiune multa si buna.

Tony stark e un afacerist incredibil de bogat, de narcisist, de genial si de fericit cu propria viata. Compania lui, Stark Industries, face arme si le vinde, asa cum e obiceiul, la toti si la toate, de la veveritele din america, pana la talibanii din Uzerkistan (care l-am inventat eu, acuma, ca doar tot vorbim de fictiune).

SI nenea stark a inventat niste rachete foarte violente, care fac lumea foarte nefericita. SI merge el fericit si linistit sa le prezinte la armata, da wait, sonething went wrong, someone atacked the convoy and kidnaped him. BOOM!! shrapnel, si are nevoie de ceva in piept a sa supravietuiasca (i won’t go into the detailes) prima optiune este un electromagnet atasat la o baterie de masina da mno, un geniu isi face ceva mai mic si mai cool care lumineaza fain. DUH!!

De aici totul ia o intorsatura interesanta, pentru ca dupa ce vede la rapitorii lui arme de-ale sale isi da seama ca nu e frumos sa vinzi9 arme, si ca e cool sa te faci supererou, mai ales cand ai bani sa iti construiesti un costum super, care poate sa zboare and kick all sorts of ass.

IRON MAN IS BORN!

Dar el are dusmani, despre care veti afladaca mergeti sa platiti pretul biletului la cinema (si merita sa il vedeti pe un ecran mare, va garantez, e genul ala de film, you see).

Iron MAn is a great summer blockbuster. Si nu doar se vrea, chiar este, ca doar o avut 100 mil $$$ in opening weekend, i helped cu cam 5 dolari myself.

SIngura mea problema cu filmul ar fi ca ultima batalie a tinut cam putin…dar nah, e un film excelent si asa, i just wanted more of it. In rest toata lumea joaca exemplar.

Totusi, parca restul personajelor decat tony stark au fost lasate in plata domnului, fara sa fie bagate prea mult in seama. Dar probabil isi vor avea revansa in Iron Man 2.

Also, fac o cola omului care reuseste sa il gaseasca pe Jeff Bridges, pentru ca eu nu l-am recunoscut.

Written by CyberFaust

mai 6, 2008 la 2:43 pm

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Stane. Fa un stop cadru pe Stane, decupeaza barba si pune-o deasupra capului. E voila, Jeff Bridges!

    Vic

    mai 6, 2008 at 7:02 pm

  2. Kudos, ai o cola.

    cyberfaust

    mai 6, 2008 at 7:04 pm


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: