The Biscuit Barrel

Silliness, or a deep metaphor for modern angst?

National treasure 2: The same fucking thing

leave a comment »

national_treasure_book_of_secrets.jpgThe thinng is, National Treasure is a fun movie to watch, si simti ca te distrezi desi pe alocuri poate deveni plictisitor si te paote provoca sa te apuci de jucat pe telefon. Dar chestia e ca dupa ce iesi din sala de cinema simti ca ai pierdut degeaba o ora juma din viata ta. Nu e genul de film care iti lasa o impresie puternica, sau orice fel de impresie at all…Because that’s really the problem, e un film de aventuri de duzina, un cheap republican rip-off dupa indiana jones, si am senzatia ca nenea Cage feels the same way, pentru ca nu prea s-a chinuit cu rolul. Si nu inteleg de ce cineva s-ar ninui cu asa ceva, si mi se pare amuzant ca el si Lara Croft have the same father. Ar fi fain sa vad un cross-over al filmelor, macar sub forma de comics.

Povestea e atata de trasa de par incat iti aminteste de ceva ce ar scrie Dan Brown, si personajele, desi interesante suunt clisee umblatoare care nu reusesc sa salveze filmul.

Singura chestie faina sunt certile dintre cumilcheama si cumocheama care imi amintesc de ciuperci, si astfel ma distreaza.

Dar e o chestie personala, si daca nu sti sa razi de problemele tale nu cred ca o sa iti palca nici aia.

Daca ai un IQ de 70 filmul ti se va parea genial. Daca nu discrepantele istorice te vor face sa il urasti petnru ca te trateaza ca un idiot.

Written by CyberFaust

Ianuarie 27, 2008 la 6:32 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: