The Biscuit Barrel

Silliness, or a deep metaphor for modern angst?

Ocna Mures Fotoreportaj

with 5 comments

http://i86.photobucket.com/albums/k84/CyberFaust/DSCF0212.jpg

 

Written by CyberFaust

octombrie 29, 2007 la 5:33 pm

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Great! Aveam nevoie de o poza pt. blogul meu 😀

  tezeu

  octombrie 29, 2007 at 6:59 pm

 2. Tezeu, nebuno, ce sexy esti…. sa-nteleg ca poza aia ti-a facut-o Brad Pitt? :))

  Raven

  octombrie 29, 2007 at 8:22 pm

 3. Vai draga, ma faci sa rosesc si nu altceva 😀 Dar nu m-ai inteles bine, poza este pentru fundul lui Brad Pitt, nu facuta de Brad Pitt :p

  Revenind cu un comentariu indubitabil si on a stick asupra pozelor

  1. „Camp cu suflete” In aceasta poza putem observa privirea analitica a autorului. Acesta reuseste sa capteze spiritul uman ce incearca sa se ridice din tarana spre ceruri, folosind, in acelasi timp, o trimitere, prin cromatica peisajului, la o adevarata opera a cinematografiei estice, si anume Stalker, in care se vorbeste despre credinta si lipsa ei.

  2. „Dormind pe mine” Autorul surprinde subiectul intr-o incadrare aparent „de familie” doar pentru a enunta teoria fondului fara forma. Deoarece nu incadreaza mai jos, fotograful arata degetul mijlociu tuturor tiparelor fotografice, aratand ca emotiile se pot exprima cel mai bine prin simplitate. Si putem observa clar sentimentele subiectului care marturiseste „mi-e somn dar zambesc pentru ca poate ma lasa in pace”.

  3. „Feminitate” Prin aceasta poza autorul doreste sa-si exprime parerea asupra idei „barbatii sunt curve” subiectul pozand in maniera Marlin Monroeiana, special pentru a lasa sa i se vada sufletul de femeie.

  4. „Omul” Vezi 1. Desigur, aici este vorba si despre dualitatea omului, trup si suflet, autorul dorind sa arate ca sufletul este mai mare, trupul este mai mic, dar amandoua aceste componente traiesc intr-o armonie perfecta cu natura.

  5. „E un cocos” Ce poti sa spui despre un cocos pus in centrul imaginii. Autorul era in pana de idei, si-si exprima uimirea fata de existenta unor forme de viata nemaintalnite de el in mediul urban.

  6. „Mai sunt multe poze?” Maine tre’ sa ma trezesc la 6 si mai tre’ sa vad si cum se termina Oceans’s 13 (de parca nu l-am mai vazut de 2 ori pana acum). De acum dau doar titlurile pozelor. 6 ar trebui intitulata „Am ajuns departe, dar mai e pana sus”

  7. „Lumini printre ruini” Asta e o poza frumoasa. Chiar imi place, sincer 😀

  8. „Buze indiferente” Pacat ca Diana nu avea decolteu. Desi era frig rau… ar fi meritat. Sper sa nu citeasca comentariul asta pentru ca She will kill us!!!

  9. „Tango peste dealuri” Expresia faciala a subiectilor face toti banii dar autorul ar fi trebui sa incadreze mai spre stanga. Am notat, data viitoare asa o sa fac 😀

  10. „Nuuu” Aceasta poza este un protest ecologic pentru prezervarea naturii. Nu mai faceti pi-pi, ca niste cartite, in natura. Si nu mai aruncati gunoaie pe acolo. E RAU!!!

  tezeu

  octombrie 29, 2007 at 10:50 pm

 4. O sa-i spun Dianei ce-ai spus muwahahah

  Lore

  octombrie 30, 2007 at 8:56 pm

 5. NNUuuuuu :((

  tezeu

  octombrie 31, 2007 at 8:23 am


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: