The Biscuit Barrel

Silliness, or a deep metaphor for modern angst?

Concert Andy Fletcher

leave a comment »

Sambata a venit Depeche Mode la Timisoara. Nu toti, doar nenea de la platane, Andy Fletcher.

Fiind un Depeche Mode-ist am zis ca trebie sa merg, si ca nici o cantitate de alcool sau bodyguarzi gigantici si cheliosi nu ma vor oprii vreodata. Partea buna e ca nici nu m-au oprit, am intrat. Pe postere scria ca concertul incepe la ora 22, ceea ce s-a si intamplat doar ca trebuia citit „muzica va incepe la 22 si andy fletcher o sa vina candva dupa miezul noptii cand ii arde lui”.

Nu sunt multe lucruri pe care le poate face un fan Depeche Mode in Heaven pentru 3 ore. NU, oricum, cat timp are doar 20 de lei in buzunar, pentru ca Heaven e club cu fite. Fite pe care nu le merita. Era frig. Foarte foarte frig! SUnt sigur ca frigul s-ar mai fi linistit daca as fi dansat……dar nu ma incatna deloc ideea de a dansa pe basul ala repetitiv 3 ore, pentru ca aia e cea mai buna definitie a muzicii din Heaven. Bas repetitiv. Stiu ca si asta e un fel de muzica, (se cheama club din cate aud) si ca oamenilor le place, dar eu nu pot sa dansez pe asa ceva!

Si e Andy Fletcher la naiba! Concertul ar fi fost mult mai fain intr-un club ca 30 si nu doar pentru ca au incalzire decenta! dar si pentru ca le-ar place mai mult fanilor DM. Andy a intrat la 01:10 moment in care eu adormisem pe o canapea si eram dus de frig in niste vise foarte ciudate. In momentul in care Fletcher a inceput sa mixeze atmosfera s-a schimbat complet. Basul enervant si ritmic a ramas la locul lui dar pe langa el erau sunete mult mai bune, sunete ale fericirii. PArtea proasta e ca publicul Timisorean e foarte usor amuzat. Nu au nevoie de mai mult decat un bas repetitiv (cu exceptia fanilor DM din multime care in general au nevoie de mai mult, macar si alcool) asa ca Fletcher aia le-a dat. Timisoara ma dezamageste, oameni stiu cum sa se distreze dar nu reusesc sa fie si critici. In bucuresti cand a vazut ca publicul nu prea raspunde la bas a mixat hituri DM, si la noi a mixat cateva din vechile hituri dar de ce sa se chinuie cand publicul e in delir oricum?

Concertul putea fi mult mai bun, si A. Fletcher ar fi putut sa faca mult mau mult daca ar fi fost nevoie, trebuie sa cred asta pentru ca sutn fan DM. Pe la ora 2 dimineatap puteai intra pe gratis pentru ca toti au fugit inauntru la caldura.

Written by CyberFaust

octombrie 22, 2007 la 6:58 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: