The Biscuit Barrel

Silliness, or a deep metaphor for modern angst?

A busy week….

with one comment

Abia a inceput saptamana si deja Hollywood-ul se misca si au aparut stiri importante.

Nenea Aaron Eckhart a confirmat aparitia lui Two-Face in The Dark Knight „I play Harvet Dent. Harvey Two-Face. They are both in the movie,” Eckhart told MTV. “There are a few scenes I am dying to do. We’ve done a few… but the scene that I really want to do is in October.” Deci totul bine pana acuma pe platoul sequelului Batman, totusi nimic nou, toata lumea stie, acuma e doar confirmat in mod oficial.

Harry Potter and the order of the Phoenix se descurca bine la box-office reusind sa treaca de pragul de 100.000.000 $ in primul weekend, abia astept sa vad filmul. Sunt curios daca adorm sau nu de data asta.

Nenea mulder ne spune ca urmatorul film X-Files o duce destul de bine, astfel confirmand iar (desi nu mai era nevoie) ca diabolicele ghiare ale fabricii de vise americane nu dau drumul la ceva din care mai pot scoate cativa centi pana nu ii scot, si inca cativa de la trecatori milosi care vor sa vada inca o saga scapata, si care sunt gata sa plateasca pentru asta, eu as platipe nas sa dea drumul la unele chestii care imi sunt dragi, mai ales Star Wars…dar nu stiu daca LucasArts se poate include in „Hollywood” or it’s a whole new best.

Again, again, again, stiri de la proiectul super-ultra-califragilisticovestibolamaxilar al lui nenea producator de LOST si alea, JJ Abrams, Cloverfield, de data asta avem si niste shot-uri de pe la filmari si anuntul oficial ca filmul nu se cheama Colverfield, ca cica ii cod, wow, ce chestie noua, huh? 🙂 Numele adevarat se va anunta la Comic Con-ul din San Diego, probabil cu ditamai trailerul la fel de super-ultra-califragilistic…..

Nini saracul, pensionarul, Indiana Jones nu scapa de chiarele mai sus mentionate, deja fiind pe teava Indi 5, 6 si 7. La care a semnat contract deja Shia LaBeouf. Deci se pare ca din nou vedem tactica enervanta de a face un „Young Indiana Jones” desi prima data mi-a placut, belgianul era amuzant.Iar imi amintesc de Ace Ventura 3 si ma enervez….

Written by CyberFaust

iulie 16, 2007 la 4:38 pm

Publicat în Movies, Random ramblings

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. i have no right to post this comment but i do.. …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..comment full of dots………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots……….dots

    i am drunk

    iulie 18, 2007 at 4:25 pm


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: