The Biscuit Barrel

Silliness, or a deep metaphor for modern angst?

CInematografe in Timisoara

with 4 comments

It’s confirmed, se deschide din 30 noiembrie.

Cinematografele din timisoara sunt pe cale de disparitie, motivele principale sunt oamenii si banii, ca de obicei, ca orice specie pe cale de disparitie de pe lumea asta.

I am sickened and disgusted ca nu am prins vreodata un cinematograf cu sala plina, desi, that might be a good thing, dar nu daca ne gandim si la viitor. Capitolul e mort si ingropat sub un morman urias de note muzicale, Timis si Studio euro-image abia isi scuza existenta. From new information i have recieved today, lipsa unor campanii de poppularizare a cinematografelor in randul timisorenilor se datoreaza unei incercari de a le privatiza, lipsa castigurilor ar putea scuza o privatizare destul de bine. Deci materialele promotionale vin cu o zi inaintea filmului, si filmele vin cu o luna intarziere (in cel mai bun caz) daca ne luam dupa data lansarii in Romania. Totusi din cate am inteles, cand sunt vandute, vor ramane cinematograf inca 10 ani macar…sau asa ar trebui sa scrie in contract.

Dar exista speranta, Multiplexul, care „imediat se deschide” de prin primavara. DIn surse sigure, acuma e in stadiul de „imediat, imediat se deschide”:

Cinema City International este cel mai mare operator de cinematografe multiplex din Europa Centrala si de Est. Aceasta operează un lanţ de cinematografe Cinema City şi IMAX® în Polonia, Republica Cehă, Ungaria şi Bulgaria. Cinema City este, în plus, cel mai mare operator de cinematografe din Israel.

Tot in a doua parte a anului 2007 vor fi deschise si cele 7 sali de cinema din Timisoara, in cadrul complexului Iulius Mall de aici, cel mai mare mall din zona de Vest a tarii. Este doar prima faza de implementare a proiectului Cinema City aici, noi sali urmind a fi inaugurate odata cu extinderea complexului. imi vreau multiplexul, desi la pret dublu de ce mai avem pe aici, il vreau, si vreau filme cand apar, nu cu intarziere.

Written by CyberFaust

iulie 13, 2007 la 7:04 pm

Publicat în Movies, Random ramblings

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Auzi bai cyberfrost..fist, faust sau cum te-oi numi.. sunt de-a dreptul de acord cu ce zici tu. o zi buna

  Auricu Butocel

  iulie 13, 2007 at 11:53 pm

 2. You tell them, Cyber! 🙂
  Congrats for opening your blog page.

  Milena

  iulie 14, 2007 at 7:27 pm

 3. Sa stii ca de data aceasta chiar se deschide. Din 30 noiembrie poti sa mergi la multiplex. Mi-a zis-o un ziarist care a primit de la ei materiale pentru deschidere, si cica au planuri faine pentru Timisoara, iar faza cu premierele si la noi deodata cu lansarea lor la Bucuresti e sigura.

  Pomponel

  noiembrie 9, 2007 at 6:37 pm

 4. a doua scriere, si interesanta 😀 🙂

  Mizu

  decembrie 16, 2008 at 9:44 am


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: